Cukrász (OKJ 34 811 01)

Cukrászként szeretnél dolgozni, finom süteményeket, fagylaltokat készíteni? A cukrász szakember a cukrászatban, cukrászüzemben, fagylaltozóban a termelési tevékenységeket végzi, felelős a technológiai, higiéniai, munkavédelmi szabályok betartásáért. A cukrász...

Diétás szakács (OKJ 35 811 03)

A 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet értelmében 2015. szeptember 1-től minden közétkeztetési szolgáltatást nyújtó szervnek, szervezetnek, gazdasági társaságnak, természetes személynek foglalkoztatnia kell egy diétás szakácsot. A diétás szakács a közétkeztetés területén,...

Élelmezésvezető (OKJ 52 811 01)

Érdekel a dietetika? Élelmezésvezetői tanfolyamot keresel? Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő élelmezési üzemegységben. Feladata a közétkeztetési ellátásban részesülő különböző csoportok táplálkozásának...

Pincér (OKJ 34 811 04)

Érdekel a vendéglátóipar? Pincér OKJ tanfolyamot keresel? A pincér a különböző vendéglátó tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben értékesítési és szolgáltatási feladatokat lát el. A vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék...

Szakács (OKJ 34 811 04)

Szakács képzést keresel? Vendéglátásban szeretnél dolgozni? Szakács OKJ tanfolyamunk segít, hogy megismerkedj a korszerű vendéglátás követelményeivel. A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek...