Diétás szakács (OKJ 35 811 03, engedélyszám: E-000810/2014/A023)

A 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet értelmében 2015. szeptember 1-től minden közétkeztetési szolgáltatást nyújtó szervnek, szervezetnek, gazdasági társaságnak, természetes személynek foglalkoztatnia kell egy diétás szakácsot. A diétás szakács a közétkeztetés területén,...

Élelmezésvezető (OKJ 52 811 01, engedélyszám: E-000810/2014/A040)

Érdekel a dietetika? Élelmezésvezetői tanfolyamot keresel? Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő élelmezési üzemegységben. Feladata a közétkeztetési ellátásban részesülő különböző csoportok táplálkozásának...

Szakács (OKJ 34 811 04, engedélyszám: E-000810/2014/A015)

Szakács képzést keresel? Vendéglátásban szeretnél dolgozni? Szakács OKJ tanfolyamunk segít, hogy megismerkedj a korszerű vendéglátás követelményeivel. A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek...